Najnovšie recenzie zo sekcie Subwoofery do auta
- super kvalita za dobrú cenu
super kvalita za dobrú cenu
Magnat Starter Two
Pridané: 9. februára 2016
(naposledy upravené 9. februára 2016)
Zakúpený v DATART.sk
- Dobre basy
- Jednoducha montaz
- Hluchota 100%-tna :P
- Chybajucu hnedy kabel v baleni,dobre si ho skontrolujte v predajni ci tam je!
Ak hladate nieco pre spestrenie basov rozhodne odporucam tento vyrobok.
OK
- Kvalitny a cisty zvuk. Nadherne prevedenie
V aute mi to slabo hralo preto som si objednal tento set.
- za tu cenu fajn celkom ujde.
cakal som od 30 cm viac rachotu.skusenost som mal s alpine aktivnym subom 20 cm az taky rozdiel nieje vo vykone
- Super cena za ten vykon.Ovladac super vymisel
Kupoval som ho preto, ze som chcel mat poriadne basy v aute a v tomto vykone a cene nic lepsie nekupite ma to nenormalny tlak prasklo mi v interiery aj zrkadlo mam to napajane priamo s baterie aj s hifi sadou kablou a aj s kapacitorom boss audio 2fahrady dava to proste pecky ako sa patry v aute mam vsetko od jbl takze je to krasa VRELO ODPORUCAM
- super sub za dobru cenu
- nic
za tu cenu nema konkurenciu
- Veľmi dobrý zvuk. Rozmerovo malé šikovne a dá dole aj lepšie značky
Max spokojnosť vystriedal som viac variantov od 300w do 1600w ale tento hra fakt čisto, stačí mať správnu hrúbku káblov :-)
Auna Platin Line 100
Pridané: 3. augusta 2015
(naposledy upravené 3. augusta 2015)
Zakúpený v Electronic Star
- Krasny dizajn.
- Slabo to hra, určite to nema taky vykon, musim dat radio na plne pecky aby to malo daky efekt, nepomohli ani hrubšie kable..
Odporučam kupit do maleho auta a pre ludi čo nemaju radi silne bassi.
- Dobrá cena
Som spokojný... A odporúčam vymeniť aj reproduktory v aute ak máte originál od výroby... Ked si budete chcieť "vypeckovať" hudbu, tak origi repráky nebudú stíhať subwooferu... Ale pri normálnom, prípadne trošku vyššom volume, je to úplne v pohode... :)
Alpine hrá úplne skvele. Mal som aj pred tým Alpine a do iných reproduktorov by som asi ani nešiel.
- malé rozmery
- ozaj veľmi slušný zvuk
- jednoduché zapojenie
- možnosti nastavenia
- nedobré umiestnenie konektorov na boku bedne
- slabo chránený reproduktor spredu
za tých pár euro veľmi slušný subwoofer s dobrým zvukom, ja som v aute potreboval posilniť basy a subwoofer to splnil na výbornú. pre ľudí ktorí chcúpojazdnú diskotéku to ale stačiť nebude
- kvalita
- bassy
- nastavenie výhybky , volume
- ochranna mreža na reproduktor
- zadný konektor kontakt chyba opravený
Subwofer má už pár rokou a stále hrá veľmi dobre. Vlastním silnejšiu verziu RX-12/A . Dá sa nastaviť vyhybka a volume bass. Rozmery celkom kompaktné. Prislusenstvo sú k nemu káble napajacia nič zložité napojiť, zvládne aj laik. Subwofer odporúčam.
- som spokojny
do maleho auta original
- mam uz par rokou a dobre hra
- nic
kvalita a cena je dobra
- Unikátne basy.Skvely pomer cena , výkon..
Najlepšia voľba pre vaše auto...
- vyborny zvuk,silné basy
som velmi spokojna
- hlboké a silné basy,dizajn,ochrana membrány reproduktora,jednoduchá inštalácia,dialkovy ovládač.ZA TU CENU SUPER KVALITA
- mohla byť v balení sada potrebných káblov na zapojenie
Kupoval som ho asi pred rokom a pol a som max. spokojný. pomer výkon cena kvalita.+++++
- Maly ale vykonny
- Neviem ho nejak z ladit z repro v aute
Moze byt
Zobrazujem 121 - 140 zo 240 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...12 Ďalšie »